Eva Jinek geniet van positieve coronatest: 'Heerlijk, hoefde nergens heen'

Door Redactie
Eva Jinek geniet van positieve coronatest: 'Heerlijk, hoefde nergens heen'

Hoewel Eva Jinek (44) door een positieve coronatest in quarantaine moest, bracht deze periode haar ook iets waardevols op. De presentatrice heeft door het virus veel tijd met haar zoontje Pax (4) doorgebracht. Op Instagram deelt Jinek haar bijzondere week.

Op Instagram plaatst Eva een foto waarop te zien is dat ze samen Pax een video kijkt. Waar de presentatrice normaliter 's ochtends vroeg vertrekt, om Jinek voor te bereiden, heeft ze nu alle tijd voor haar zoontje. 'De traagheid van het echte leven, daar had ik deze week juist weer alle tijd en, lamgeslagen door corona, rust voor in mijn lijf', schrijft Eva bij de Instagram post. De presentatrice geniet dan ook met volle teugen van deze 'traagheid'. 'Ik heb veel gelegen of schuin gehangen, ik ben aan vier boeken tegelijk begonnen – heel goede trouwens, waar ik jullie binnenkort meer over zal vertellen – en ik heb vooral meer tijd kunnen doorbrengen met mijn Pax.'

Taylor Swift

De twee zijn door hun tijd samen erachter gekomen dat ze een gemeenschappelijke idool hebben: Taylor Swift. 'Met veel aandacht hebben we samen de nieuwste videoclip van Taylor Swift bekeken', gaat Eva verder. 'Bejeweled' is Assepoester voor volwassenen met heel veel diamanten en glinsteringen en rode lipjes. Pax keek volledig gebiologeerd en zei: 'Mama. Mama, ik kan niet stoppen met kijken.' Eva schrijft verder: 'Gelukkig hoefde dat ook niet. Het was 15.23 uur ‘s middags en ik zat in mijn badjas aan de keukentafel en hoefde nergens heen. We hebben nog zeven keer gekeken en toen gingen we weer wat met treinen doen', aldus Jinek. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.