• Jinek

Eva Jinek gaat droom achterna: 'Heb al 13 jaar een hele specifieke fantasie'

Door Redactie
Eva Jinek gaat droom achterna: 'Heb al 13 jaar een hele specifieke fantasie'

Hoewel het de laatste tijd niet van harte gaat, is Eva Jinek de 'talkshowkoningin' van Nederland. Toch heeft de presentatrice eigenlijk een heel andere droom. Ze wil stiekem werken bij… een drogist?

Op Instagram meldt Eva dat ze al jarenlang de fantasie heeft om bij Kruidvat te werken, en dan vooral in het magazijn. Waar deze wens vandaan komt is niet helemaal duidelijk, maar de talkshowhost meldt dat hij wél behoorlijk groot is: 'Hij is geboren uit noodzaak, en heeft me door heel wat live-uitzendingen heen gesleept.'

Eva naar Kassa 3

Volgens Eva heeft ze deze wens 'al zeker dertien jaar', wat ongeveer overeenkomt met haar stijgende populariteit als nieuwslezeres (na een hilarisch achter-de-schermen-filmpje waarin ze zich afvraagt hoeveel knoopjes haar decolleté kan hebben). Op Instagram meldt ze nu dat deze droom eindelijk is uitgekomen.

Hoe blijft Jinek ‘on top’?

Volgens Eva krijgen we alle antwoorden zéér snel via haar eigen nieuwsbrief. Op Instagram zelf reageren BN’ers met hun eigen ‘fantasiebanen’. Jim Bakkum geeft aan dat hij eigenlijk altijd al in de horeca wilde werken.

Goede kijkcijfers

Dit seizoen scoort Eva Jinek behoorlijk goed qua kijkcijfers, met opmerkelijke stuntuitzendingen met Nick en Simon en Glennis Grace. Dat ze het interviewen met ‘het mes op de keel’ nog niet verleerd is zagen we in de uitzending waarin ze een compagnon van Sywert van Lienden vakkundig ontleedde.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.