Estelle Cruijff wil niet denken aan de overgang: 'Word al zwanger als een kerel zijn schoenen uittrekt'

Al vaker deed Estelle Cruijff (44) bijzondere uitspraken in de podcast Estelle en Joëlle All-In, die ze samen met haar dochter maakt. Dit keer was ook beste vriend Koen Kardashian te gast. Samen met Joëlle zet hij Estelle voor het blok en vragen haar op de man af naar de welbekende overgang.

Estelle Cruijff

'Vertel daar eens even wat over', vraagt Joëlle aan haar moeder wanneer Koen het onderwerp aansnijdt. 'Ik zit helemaal niet in de overgang!', reageert Cruijff verbaasd. 'Misschien', probeert Koen nog. 

Zwanger

Dat pikt Estelle niet. 'Schat, ik ovuleer. Ik word al zwanger als een kerel zijn schoenen uittrekt.' Ze sluit stellig af: 'Dus ik ben niet in de overgang!' Koen kan erom lachen, maar dochter Joëlle gelooft het niet. 'Misschien wel', probeert ze nog. Dan gaat ook Kardashian overstag. 'Je bent de laatste tijd erg kniftig, daar wil ik mee zeggen chronisch geil van elke gulp. Er hoeft maar een een beetje een leuke vent met een beetje wapperend borsthaar en een goeie kaaklijn aan te komen rijden in Ferrari en jij loopt haast leeg', aldus Koen. 'Dat is wel waar', beaamt dochterlief. Van je familie moet je het hebben...

Pikante slaapkamerverhalen

Eerder deed Estelle ook al pikante uitspraken in haar podcast. Zo vertelde ze vol geuren kleuren wat er zich vroeger afspeelde tussen haar en ex-man Ruud Gullit in de slaapkamer. 'Ik weet wel dat je vader vroeger ook iets raars deed', hoor je Estelle zeggen in de podcast. 'Die droomde dat hij aan het honkballen was en dan gooide hij een kussen uit bed en sprong hij op dat kussen en zei 'Ik ben binnen!'' Dat leverde behoorlijk wat 'angst' op bij Cruijff. 'Dus als mensen dachten dat ik het makkelijk heb gehad vroeger, nee hoor', liet ze met een knipoog weten. 

Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.