Estelle Cruijff niet aanwezig bij haar rechtszaak om te feesten met Lil' Kleine in Dubai

Door Redactie
Estelle Cruijff niet aanwezig bij haar rechtszaak om te feesten met Lil' Kleine in Dubai

Terwijl in Nederland haar rechtszaak diende, bracht Estelle Cruijff haar tijd door in Dubai. Op Instagram deelt ze foto's van zichzelf bij een etentje en op een boot in het zonnige land. Maandag miste ze daardoor haar rechtszaak, meldde Shownieuws toen.

Cruijff moest maandag voorkomen vanwege een betalingsachterstand bij haar voormalige vriend Jacques Parson. De socialite zou hem zo'n 160.000 euro verschuldigd zijn, nadat hij een appartement voor haar kocht. Parson was zelf wel aanwezig bij de zitting en eist 2 miljoen euro van Cruijff.

Verontwaardigde rechter om afwezigheid

Volgens Shownieuws was de rechter zeer verontwaardigd dat Cruijff niet aanwezig was in de rechtbank. Haar advocaat beweerde dat zij voor werk in Dubai moest zijn. Op foto's en Instagram Stories is te zien hoe Cruijff veel tijd doorbrengt met Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.