Estelle Cruijff: 'Alle ellende heeft me wijzer gemaakt'

Door Redactie
Estelle Cruijff: 'Alle ellende heeft me wijzer gemaakt'

Estelle Cruijff heeft na een roerige periode in haar leven innerlijke rust gevonden. "Doordat ik ook negatieve dingen heb meegemaakt, die me veel pijn en verdriet hebben gedaan, waardeer ik juist de positieve dingen", zegt Estelle in een interview met Veronica Magazine. "Niets is vanzelfsprekend, weet ik nu."

Wijzer

Estelle is naar eigen zeggen "gewoon uit die wet van Murphy gekomen". "Daar zat ik een hele tijd in. Steeds kwam er weer wat bij, dat je denkt: is er nog licht aan het eind van deze tunnel?" Estelle verzekerde zichzelf er keer op keer van dat alles goed komt. "En alle ellende heeft me ook wijzer gemaakt."

Stukgelopen relaties

De blondine kreeg onder meer de scheiding van Ruud Gullit en een stukgelopen relatie met Badr Hari voor haar kiezen. "Als je jong bent, weet je nog niet zo veel. Ik zeg altijd: op school krijg je eerst les en dan je toets. In het leven krijg je eerst je toets en dan je les." Hoewel ze de liefde moeilijk vindt, is Estelle de afgelopen jaren niet hard en cynisch geworden. "Helemaal niet. Ik weet hoeveel ik van iemand kan houden, en dan zal je dat altijd terugkrijgen. Mensen zijn er ook om van te houden, dus ik geloof absoluut in de liefde."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)