Estavana Polman en bonuszoon Damián hebben ijzersterke band: 'Ik ben altijd trots op hem'

Estavana Polman en bonuszoon Damián hebben ijzersterke band: 'Ik ben altijd trots op hem'

Een jaar geleden vertrok Damián van der Vaart (14) naar Denemarken om daar te voetballen. Sindsdien woont hij ook bij zijn vader Rafael van der Vaart (38), zusje Jesslynn en bonusmoeder Estavana Polman (28), met wie de band ijzersterk is geworden.

Estavana is apetrots op haar bonuszoon, vertelt ze in een videogesprek aan RTL Boulevard. Damián doet het erg goed bij de Deense voetbalclub Ebsjberg. 'Hij doet het helemaal zelf', glundert de handbalster. Estavana is Damiáns grootste fan, verklapt ze. 'Als Raf zegt: dat was niet goed. Dan zeg ik: ik vind hem altijd goed.' De blondine verklaart dat ze altijd trots is op de tiener. 

Verder weg van Sylvie

Voordat Damián naar Denemarken verkaste, woonde hij bij zijn moeder Sylvie Meis in Hamburg. Moeder en zoon zien elkaar sindsdien minder, maar zoeken elkaar wel regelmatig op. De coronamaatregelen hebben gelukkig niet al te veel roet in het eten gegooid, zegt Estavana. 'Ik vind wel dat ze dat goed hebben opgelost. Het is wel wat moeilijker, dus je moet wat meer testen.' Estavana en Sylvie kunnen goed met elkaar door een deur. 'We vieren de verjaardag van Damián ook gewoon in Denemarken met z'n allen', aldus de handbalster.

Sylvie blij met Estavana

Ook Sylvie ziet dat de band tussen Estavana en Damián sterk is. De diva is erg te spreken over de bonusmoeder van haar zoon. 'Ze is gewoon superlief, zoals het ook moet zijn. Liefdevol, en ook helpend', zegt ze in De Telegraaf. 'Ik ben er voor hem als hij vragen heeft over zijn huiswerk, maar Estavana spreekt heel goed Deens, dus zij kan hem op dat front dan weer supergoed helpen. Zo doen we allemaal ons ding. Het is fijn om te zien dat het zo harmonieus gaat. Dat is een blessing', aldus Sylvie.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.