Estavana Polman deelt liefdevol gezinskiekje vanuit de sneeuw

Door Redactie
Estavana Polman deelt liefdevol gezinskiekje vanuit de sneeuw

Hoewel we hier in Nederland op veel plekken nog moeten wachten op de eerste vlokken, is er in Denemarken wél al wat gevallen. Estavana Polman (28) deelt dan ook een liefdevol gezinskiekje vanuit de sneeuw.

De hele familie heeft zich goed ingepakt en geniet zichtbaar. '⛄️❤️', is dan ook het enige wat Estavana kwijt wil bij de foto samen met Rafael, Damián en de kleine Jesslynn. 

Liefdevolle foto

Volgers hebben wél wat te zeggen over het prachtige plaatje. 'Wat een liefdevolle foto ❤️' en 'wat een mooi gezin! ❤️', is onder meer te lezen. Ook laat presentatrice Chantal Janzen een hoop hartjes achter onder de post.

Bonusmoeder

De 14-jarige Damián woont bij zijn vader en bonusmoeder om stappen te zetten in zijn eigen voetbalcarrière. En hoewel het even aanpassen is zo met z'n vieren, vindt Estavana het geweldig dat Damián nu bij hen woont. 'We hebben het super goed samen, hij doet het fantastisch!', vertelde ze voor de camera bij Shownieuws.

Broer en zus

En zo zijn broer en (half)zus ook weer herenigd. Maar dat gaat niet altijd over rozen. 'De kleine is lekker af en toe een terrorist tegen hem, hoort erbij. Nee, het gaat fantastisch. Wij zijn blij.'

Topsport

En wie denkt dat Estavana absoluut niet door één deur kan met Sylvie Meis (42), heeft het mis. 'Ze is natuurlijk super lief. We hebben goed contact. Ze is laatst ook bij ons geweest.' Sterker nog, Polman herkent wel dingen in de ex van Rafael. 'Elke tak is topsport. Wat zij doet is ook topsport. Altijd maar goed er uitzien en diëten...'

Lof 

Ook Meis sprak eerder al vol lof over de vriendin van Van der Vaart. 'Ze is gewoon superlief, zoals het ook moet zijn. Liefdevol, en ook helpend. Ik ben er voor hem als hij vragen heeft over zijn huiswerk, maar Estavana spreekt heel goed Deens, dus zij kan hem op dat front dan weer supergoed helpen. Zo doen we allemaal ons ding. Het is fijn om te zien dat het zo harmonisch gaat. Dat is een blessing', aldus Sylvie.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.