Erland vreest Wendy’s buien

Door Redactie
wendy erland huwelijk

Wendy van Dijk haalt geregeld publiekelijk uit naar lieden die haar Erland aanvallen. Collega’s raden haar dit af, maar daar trekt de presentatrice zich niets van aan. Sterker nog: ook thuis heeft Wendy dusdanig extreme buien dat Erland het huis ontvlucht!

Wendy van Dijk kan zich op sommige momenten niet inhouden en laat publiekelijk van zich horen. Via Twitter, maar ook op televisie toen Wendy te gast was bij Chantal Janzen. Op de vraag Wie zou je weleens willen slaan?, antwoordde ze: ‘Dat is een vrouw, maar verder noem ik geen namen. Ja! Zo. Als ik die ooit tegenkom. Bááám!!! O, ja! Ze is behoorlijk fors. Ja. En toch pak ik haar!’ Voor AD-columniste Angela de Jong was het duidelijk dat Wendy háár bedoelde, omdat ze al enige tijd kritisch over RTL4 en Erland schreef. Op Twitter haalt Wendy ook vaak uit. Zo kreeg Youp van ’t Hek de volle laag toen hij vorig jaar januari in zijn column zich verbaasde over ‘die gladjakker van een Erland Galjaard en zijn commerciële televisievriendjes’ die een reallife soap hadden gemaakt rondom Peter Jan Rens. Wendy was woest en schreef op Twitter: ‘Erland werkt bij RTL. Hij IS geen RTL. Zou @youpvanthek moeten inzien.

Hormonen

Goede tip van een vriend misschien?’ Youp reageerde direct door te zeggen dat Erland toch verantwoordelijk is voor dit soort kneuzenmisbruik. Onlangs moest hij het weer ontgelden. Dit keer omdat hij een optreden bij Paul de Leeuw op het laatste moment had afgezegd nadat de twee ruzie kregen. Wendy nam het publiekelijk voor Paul op. Collega’s vragen zich oprecht af waarom Wendy zich elke keer zo laat gelden. Chantal Janzen sprak Wendy er in haar programma op aan en zei dat ze dat beter niet kon doen. Ook Peter van der Vorst vond het onhandig dat Wendy op Youps column reageerde. ‘Youp mag als columnist schrijven wat hij wil. Dat is zijn vak. Je kan het met hem eens zijn of niet’, zei hij in RTL Boulevard. ‘Het beste is om negatieve kritieken van je af te laten glijden.’  Maar het is de vraag of Wendy er wel iets aan kán doen. In haar eigen glossy bekende ze dat ze last heeft van opspelende hormonen. 

Dit artikel komt uit Story editie 15. Nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Erland vreest Wendy’s buien

Beeld: Peter Smulders