• Liefde

‘Erland Galjaard is absoluut niet blij met Humberto Tan’

Door Redactie
‘Erland Galjaard is absoluut niet blij met Humberto Tan’

Humberto Tans vermeende affaire met Dionne Stax heeft niet alleen een enorm impact op zijn privéleven, maar ook op zakelijk gebied. RTL 4-baas Erland Galjaard is allesbehalve blij met de situatie waarin de presentator nu verkeert. 

Lees ook: Humberto Tan geeft eerste reactie op vermeende affaire

Ongepast gedrag

De geruchten over een affaire tussen Humberto en Dionne kwam voor ons een aantal weken geleden als een grote verrassing, maar Erland is er al vanaf de zomer van op de hoogte. Dat meldt een anonieme hooggeplaatste RTL-functionaris aan Privé. “We gaan niemand iets verbieden, maar we zijn een familiezender en daar past dit gedrag niet bij,” zegt de anonieme bron. 

Niet blij

De geruchten dat Humberto zich moest verantwoorden aan Erland, kloppen volgens de anonieme bron niet. “De verhalen dat hij op het matje zou zijn geroepen bij ons, kloppen niet. Het enige wat die hem heeft gezegd, is dat we niet blij zijn met alle gebeurtenissen."

Voor niets

Volgens Privé staat het leven van de presentator voor niks op zijn kop. Dionne zou zich niet graag binden en is dan ook niet van plan om iets serieus met Humberto te beginnen. “Als het echt serieus wordt, geeft ze niet thuis. Natuurlijk geen misdaad, maar intussen is er ditmaal wel een gezin de dupe geworden,” aldus de bron.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Mediacourant/Privé