• Liefde
  • De Meilandjes

Erica Meiland ontkent liefdesrelatie met privédetective Sander: tóch sprake van neprelatie voor kijkcijfers?

Erica Meiland ontkent liefdesrelatie met privédetective Sander: tóch sprake van neprelatie voor kijkcijfers?

De relatie van Erica Meiland (57) en privédetective Sander van Betten (60) was van korte duur, bleek in de laatste aflevering van Chateau Meiland. Al krijgt het verhaal nu onverwachte wending: Erica ontkent dat ze ooit een setje is geweest met Sander. 

Terwijl zowel Erica als Sander de relatie hebben bevestigd, ontkent de Chateau Meiland-ster nu dat er sprake was van een liefdesrelatie. 'Zoals ik steeds heb aangegeven waren Sander van Betten en ik elkaar aan het leren kennen. D.w.z. informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak,' verklaart ze aan Shownieuws. 

Te veel verschillen

Van een relatie is nooit sprake geweest, claimt Erica. 'En zal er ook niet gaan komen hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar. We beschouwen elkaar als vrienden en hebben nog af en toe contact.'

Relatie aangedikt

'Een halfjaar geleden hebben Sander en ik elkaar leren kennen en hebben het erg leuk. In de serie is dit te volgen,' zei de blondine toen Sander werd geïntroduceerd als haar nieuwe vriend. Het lijkt er daarmee sterk op dat de relatie is aangedikt om kijkers lekker te maken voor Chateau Meiland. Nu het seizoen is afgelopen, komt Erica er ineens mee dat de romance niets voorstelde. 

Onthulling van relatie

Half maart onthulde Story dat Erica Meiland een liefdesrelatie heeft met Sander van Betten, een gerenommeerde privédetective uit Zwolle; beiden bevestigden hun romance. Vanaf dat moment was het gedaan met de anonimiteit van Sander, die gezien zijn werk natuurlijk het liefst een beetje in de luwte blijft.

Hardnekkige geruchten over neprelatie

Na de bekendmaking door Story van zijn relatie met Erica kwamen er meteen ook geruchten los. Boze tongen beweerden stellig dat de liefdesrelatie van Sander en Erica in scène is gezet om de kijkcijfers hoog te houden – de belangen zijn immers zeer groot voor de familie Meiland, die wat verdiensten aan hun bekendheid betreft hard op weg is de familie Kardashian van Nederland te worden. De overduidelijk geënsceneerde ‘achtervolging’ van Martien en dochter Maxime van Erica en Sander vormt een voedingsbodem voor zulke roddels. Daarnaast waren Erica en hij via de tv-producent van Chateau Meiland bekenden van elkaar. Nadat Story de geruchten voorlegde, ontkende Sander stellig dat hij een neprelatie had met Erica.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.