Erfenisruzie met Roxeanne brengt Rachel en André nader tot elkaar

André Hazes (29) en zijn moeder Rachel (53) hadden enige tijd voornamelijk contact via whatsapp. Maar inmiddels hebben de twee elkaar alweer een paar keer gezien.

Andre en Rachel

Afgelopen maandag bezocht Rachel zelfs de repetitie van haar zoon voor de Holland zingt Hazes-concerten die vanaf komend weekend in de Amsterdamse Ziggo Dome plaatsvinden. Langs de Porsche van haar zoon, die voor de deur geparkeerd stond, liep Rachel de repetitieruimte in.

Comeback

Voor André betekenen de concerten zijn comeback op de bühne na een afwezigheid van ruim anderhalf jaar. De zanger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij kampt met podiumvrees, en dan voelt het ’t meest vertrouwd als zijn moeder in de buurt is.

Erfenis-ruzie

Niet de concerten zouden de aanleiding van hun hereniging zijn, maar de erfenis-ruzie die er heerst tussen Rachel en dochter Roxeanne (30), die zelfs leidde tot een rechtszaak. Een rechtszaak waarvan André niets wilde weten. Hij wilde niet dat zijn naam tijdens de zitting zou worden genoemd, en hield zich er bewust buiten. Daarmee liet hij indirect weten partij te kiezen voor zijn moeder. Het moet hem dan ook veel pijn hebben gedaan dat Rachel onder vuur kwam te liggen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.