Emotionele Chantal deelt foto van Bobby die voor het eerst zijn schoen zet

Emotionele Chantal deelt foto van Bobby die voor het eerst zijn schoen zet

Chantal Janzen maakt met haar tweejarige zoontje Bobby de leukste dingen mee. Dit weekend mocht zoontje Bobby voor het eerst zijn schoen zetten en Chantal Janzen is enorm dankbaar om deze leuke avonturen weer mee te mogen maken.

Chantal Janzen zet schoen met Bobby

'Eerste keer de schoen gezet. Zo ongelofelijk dankbaar om dit weer mee te mogen maken door onze kleine Bob...' schrijft de presentatrice bij de foto van haar zoontje naast zijn schoen. 'De snoepjes vond ie het allerleukst.' 

De tekst gaat verder onder de foto.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Samengesteld gezin

In haar twintiger jaren werd Chantal stiefmoeder van drie bonuskinderen. 'Dat was best even wennen', gaf ze onlangs toe. 'Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.' Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. 'Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.'

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapte Janzen eerder in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.