• De Slimste Mens

Emma Wortelboer stelt 'seksueel getinte' vraag aan Maarten van Rossum

Door Redactie
Emma Wortelboer stelt 'seksueel getinte' vraag aan Maarten van Rossum

Knallende kijkcijfers voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens. Bijna 1,6 miljoen mensen keken naar de quiz op NPO 2.

Het was daarmee op primetime het best bekeken programma, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).

De slimste

In de eerste aflevering van de zeventiende reeks bij KRO-NCRV beten Emma Wortelboer, Guus Meeuwis en Sharon de Miranda het spits af. Emma bleek de slimste van de dag, terwijl Sharon naar huis moest.

Emma Wortelboer stelt 'seksueel getinte' vraag aan Maarten van Rossum

Oesters

Die meer dan anderhalf miljoen kijkers zagen overigens ook dat de winnaar van de dag een pikante vraag aan Maarten van Rossum durfde de stellen als het gaat over oesters eten, iets dat het jurylid heel vies vindt.

Vagina's

Wortelboer: 'Maar vind je vagina’s dan ook vies? Want ze zeggen toch dat het een beetje hetzelfde… Geurtje heeft?' Van Rossum heel droog: 'Nee, daar heb ik een hele andere beleving.

Overdreven

Presentator Philip Freriks schrok zich een hoedje, en wist even niet hoe hij moest reageren. 'Het neemt nu een wending die ik niet had voorzien.'

Niet iedereen was overigens even blij met de deelname van Wortelboer. Veel kijkers vonden haar niet echt. 'Wat een overdreven, irritant kind is Emma Wortelboer zeg. Dodelijk vermoeiend', zo klonk het Twitter.

Bron: De Slimste Mens Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.