Emma Stone verkoopt voormalige liefdesvilla

Door Redactie
Emma Stone verkoopt voormalige liefdesvilla

La La Land-ster Emma Stone beleefde roerige liefdesjaren met Andrew Garfield in haar villa in Beverly Hills. Maar sinds aan hun knipperlichtrelatie een einde is gekomen, voelde de actrice zich er niet prettig meer. Trekt ze nu in bij haar nieuwe vriend Dave McCary?

Emma Stone (30) hoopt flink te cashen met de verkoop van haar villa. Ze kocht de woning in 2012 voor bijna 2,2 miljoen euro, nu hangt er een prijskaartje aan van 3,5 miljoen euro. Het stulpje, dat is gebouwd in 1950, is gelegen in Coldwater Canyon, een peperdure groene wijk van Beverly Hills (Californië). Toen Emma zeven jaar geleden in de villa trok, was deze net helemaal verbouwd naar haar wensen – én die van acteur Andrew Garfield (35)!

Spider-Man

De twee hadden destijds bijna een jaar een relatie, die steeds vastere vormen begon aan te nemen. Emma vond het dus belangrijk dat Andrew zich ook thuis zou voelen in haar optrekje. Het stel was verliefd op elkaar geworden op de set van de superheldenfilm 'The Amazing Spider-Man', waarin Andrew Spider-Man – alias Peter Benjamin Parker – speelt en Emma zijn vriendinnetje Gwen Stacy. Bij de eerste zoenscène sprong de vonk al over, vertelde Emma later. ‘Het was een fijne kus en we genoten er allebei van. Als professionals, maar toen gebeurde het...’

Dit artikel komt uit Story. Editie 23 ligt nu in de winkel of lees je online verder via Blendle

Emma Stone verkoopt voormalige liefdesvilla

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP