• Oranjes

Eloise reageert met knipoog op zwangerschapsgeruchten

Door Redactie
Eloise reageert met knipoog op zwangerschapsgeruchten

Eloise heeft vrijdag met een knipoog op de geruchten gereageerd dat zij zwanger zou zijn. Joann van den Herik, model en goede vriendin van de gravin, plaatste een foto met daarop het bericht dat ze samen een kindje verwachten. Eloise ontkracht die grap nu.

'Ja, de geruchten zijn waar, Elo en ik verwachten een baby', schreef Van den Herik bij een foto van de twee samen op Instagram. Enkele media namen dit bericht over. 'Blijkbaar ben ik zwanger. Proost', schrijft Eloise vrijdag bij een video waarop ze lachend met een glas rosé proost.

Eloise heeft een relatie

De 19-jarige Eloise verklapte in november in het LINDA.meiden Winterboek dat ze tot over haar oren verliefd is. 'Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten', zei ze toen.

Hallo studentenleven

"Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: 'Je gaat helemaal los.' Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed."

Amsterdam

Eloise woont momenteel in Amsterdam, waar ze vorig jaar begon aan de hotelschool. Samen met twee vriendinnen woont ze in een appartement.

Bron: ANP, LINDA.meiden | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.