• Liefde

Ellen Pieters: ‘Bij ruzie vliegen de borden door de kamer’

Door Redactie
Ellen Pieters: ‘Bij ruzie vliegen de borden door de kamer’

Dertig jaar geleden ontmoette actrice Ellen Pieters (58) haar grote liefde Han Oldigs (63) voor het eerst. Toch duurde het nog acht jaar voordat de vonk oversprong. Samen werken en wonen vinden ze heerlijk, maar ze kunnen ook goed ruziemaken, bekent Ellen.

De twee kwamen elkaar dertig jaar geleden tegen bij de opnames van Kopspijkers, waarin Ellen vaak Máxima en Rita Verdonk imiteerde. Ellen en Han waren direct onder de indruk van elkaar. Toch duurde het nog acht jaar voordat ze een relatie kregen. Han verliet voor Ellen zijn toenmalige partner met wie hij een dochter heeft. ‘Wat ons na al die jaren blijft binden, is onze humor en dat we nog steeds van elkaar leren. Er is eigenlijk weinig wat we niet leuk aan elkaar vinden. Ruzie hebben we niet veel. En als we het hebben, gaat het er goed aan toe. Dan gooien we met het servies. Van beide kanten. De borden vliegen dan door de kamer. Vaak gaat de ruzie nergens om, is het een opeenstapeling van kleine dingen, die er dan in één keer uitkomen. En daarna is het ook over. Achteraf kunnen we er dan om lachen. Alles bij ons is leuk. Werken, samen leven, samen lachen en samen ruziemaken. Om daarna weer verder te gaan. Daarin verschillen we van niemand anders.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 17 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.