Ellen Hoog onthult of zij en haar man een kinderwens hebben

Door Redactie
Ellen Hoog onthult of zij en haar man een kinderwens hebben

Een jaar geleden stapte Ellen Hoog in het huwelijksbootje met Kelvin de Lang. Is het echtpaar klaar voor de volgende stap? De voormalig hockeyster vertelt openhartig over hun kinderwens.

Geen haast

Als het aan Ellen ligt, komen er zeker kinderen. Maar de topsporter heeft geen haast. 'Ik ben nog erg van mijn vrije leventje aan het genieten,' vertelt ze aan VIVA. 'Maar ik wil zeker een aantal kinderen krijgen.' Voor het zover is kan ze oefenen met de baby van haar beste vriendin Naomi van As, die haar eerste kindje verwacht met Sven Kramer. 

Dolblij

De voormalig hockeyster is dolblij voor haar beste vriendin. 'Het is leuk om Naomi zo te zien,' zegt ze. Ook is ze blij dat Naomi's zwangerschap eindelijk bekend is. 'Ik was blij toen ze het eindelijk openbaar maakte, hoefde ik mijn mond niet meer te houden. Twee uur nadat ze op het staafje van de test had gepiest, belde ze me al, haha.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Ellen Hoog onthult of zij en haar man een kinderwens hebben

Beeld: Edwin Smulders