• Liefde
  • Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolens ex-man Sergio Herman met nieuwe liefde op Ibiza

Ellemieke Vermolens ex-man Sergio Herman met nieuwe liefde op Ibiza

Op woensdag 5 mei werd de gelauwerde chef-kok Sergio Herman 51 jaar oud. Dat heuglijke feit vierde de ex-man van Ellemieke Vermolen met zijn nieuwe liefde – een 30-jarige Vlaamse – op het romantische Spaanse eiland Ibiza.

Story betrapte het koppel bij restaurant Es Xarcu, dat bekendstaat om zijn idyllische locatie op een rots in de baai van Jondal. Sergio en Ellemieke maakten begin dit jaar bekend na een huwelijk van twaalf jaar uit elkaar te gaan. Waar Ellemieke met hun zoons Noah (11) en Zenna (10) achterbleef in de voormalige echtelijke villa in het Belgische Knokke, bouwt Sergio momenteel zijn eigen lusthof, net over de grens in Zeeuws-Vlaanderen. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal en bekijk de exclusieve foto's in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 19 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.