• Liefde
  • Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen weer klaar voor de liefde na scheiding Sergio Herman

Door Redactie
Ellemieke Vermolen weer klaar voor de liefde na scheiding Sergio Herman

Het is tien maanden geleden dat Ellemieke Vermolen (44) en Sergio Herman (51) hun scheiding aankondigden. De kok woont inmiddels al samen met zijn nieuwe liefde, en nu ziet ook Ellemieke een nieuwe relatie weer zitten.

Dat laat ze weten in Het Laatste Nieuws.

Klaar voor de liefde

De blondine zegt weer open te staan voor een nieuwe liefde. 'Er ligt nog een heel leven voor me', zegt ze. Ze zou het leuk vinden om weer iemand te ontmoeten. 

Breuk

Ellemieke vertelde eerder aan RTL Boulevard over de scheiding: 'Het zijn roerige tijden, maar ik krabbel eruit. Als je tegenslagen krijgt, kun je twee dingen doen: gaan liggen en er niets mee doen, of je kunt opstaan en er wel wat meedoen. Bij mij werkt opstaan en doorgaan.' Sowieso is dat de instelling die Ellemieke lijkt te hebben in het leven: ‘Ik denk altijd: je leeft maar een keer, maak er het beste van.'

Kinderen

Ellemieke en Sergio waren dertien jaar samen en hebben twee zoons: Noah en Zenna. En voor hen doet Ellemieke alles, zo laat ze weten. ‘Het einde van een relatie is niet het einde van het leven’, zei ze dan ook. ‘We blijven samen papa en mama voor onze kinderen. Het belangrijkste is dat je als ouder je trots opzij zet. De kinderen moeten er zo min mogelijk last van hebben.’

Samenwonen

Hoewel Sergio en zijn nieuwe vlam Chanel al een tijdje samenwonen, wordt er in België getwijfeld of hun geluk een lang leven is beschoren. En dat zou alles te maken hebben met Chanels drang naar zelfstandigheid. Insiders zeggen dat ze uit een hardwerkende familie komt en dat ze altijd in haar eigen onderhoud heeft voorzien. Ze vertrok als 20-jarige naar Milaan voor een modellencarrière. ‘Daar heeft ze een tijdlang veel geld mee verdiend,’ aldus een insider tegen Dag Allemaal. ‘Maar de echte top heeft ze nooit bereikt.’ Wat dat betreft overstijgt Sergio’s ex-vrouw Ellemieke haar. Ellemieke was ooit internationaal topmodel voor onder andere O’Neill.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.