• Liefde
  • Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen vindt rust na breuk met Sergio: 'Het geeft zoveel kracht'

Door Redactie
Ellemieke Vermolen vindt rust na breuk met Sergio: 'Het geeft zoveel kracht'

Hoewel Sergio Herman (51) het geluk heeft gevonden bij zijn 21 jaar jongere nieuwe vlam, houdt Ellemieke Vermolen (44) het vooral dicht bij zichzelf. Zij zoekt juist de rust op en dat lijkt haar aardig goed te lukken!

'Mediteren is iets wat ik dagelijks probeer te doen', zo begint Ellemieke haar verhaal. Te zien is hoe de blondine in een mediterende houding zit. 'Het geeft me rust en balans. Niet lang gewoon een paar minuten en soms wat langer als het lukt.'

In het nu

Vermolen vervolgt: 'Het brengt me in het NU want daar wil ik zijn, daar wil ik leven! In het NU niet gisteren niet morgen maar hier, dit moment. Het geeft zoveel kracht, positiviteit en dankbaarheid, ik gun het iedereen ?Fijne dag allemaal! ?✨.'

Tekst gaat verder onder de post.

Ibiza

Volgens diverse Vlaamse media zou de 51-jarige Herman samenwonen met een 30-jarige Vlaamse ondernemer, Chanel Joppart. De relatie kwam naar buiten door foto's waarop het tweetal in Ibiza werd waargenomen.

Betrapt

Het duo werd begin april al samen gezien. De twee werden betrapt toen Herman met teveel alcohol op achter het stuur zat. Ook overtraden ze de avondklok. Zij kregen daarvoor allebei een bekeuring.

Geen reactie

Een woordvoerder van Herman wil in de Vlaamse media niet reageren op de berichten. De topkok was lange tijd getrouwd met model Ellemieke Vermolen, maar begin dit jaar kondigde het koppel aan uit elkaar te gaan.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.