Ellemieke Vermolen herdenkt overleden zoontje die vandaag vier jaar geworden zou zijn

Door Redactie
Ellemieke Vermolen herdenkt overleden zoontje die vandaag vier jaar geworden zou zijn

Een zwarte dag voor Ellemieke Vermolen en Sergio Herman, waar ze inmiddels niet meer mee samen is: precies vier jaar geleden verliezen ze hun derde kindje net voor de geboorte.

Het jongetje kreeg de naam Josha.

Geen gehuil

De presentatrice staat vandaag stil bij deze dag en deelt een foto van het jongetje op Instagram. 'Je was helemaal af, zo gaaf zo mooi. Alles erop en eraan. Tien vingertjes en tien teentjes. Ik heb ze geteld zoals elke mama dat doet. Het enige verschil was dat je stil was, geen gehuil en geen ontmoeting in elkaars ogen.

Joshadag

Vandaag is Joshadag, zo schrijft Ellemieke verder. Een dag waarop de kinderen mogen kiezen wat ze willen doen. 'Ieder jaar is dat anders, alles mag en is oké. Vandaag zou je 4 jaar zijn geworden. Al 4 jaar zonder jou, maar altijd bij ons, voor altijd in ons.'

Boodschap

Ze eindigt het bericht met een boodschap. 'Voor alle mama’s die dit ook hebben meegemaakt. Weet dat de pijn minder wordt en het gemis soms groter. Zoals de zee, soms wild, soms kalm, eb en vloed. Laat het komen. Wees krachtig en lief voor jezelf, maar vooral trots op wie je nu bent! Ik voel jullie.'

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.