• Showbizz

Elk pondje gaat door het mondje: Gordon 11 kilo aangekomen

Door Redactie
Elk pondje gaat door het mondje: Gordon 11 kilo aangekomen

Hij was zo goed bezig met sporten, niet drinken en geen verdovende middelen meer, maar na alle ellende van de afgelopen periode (corona en een overval) is het weer de verkeerde kant opgegaan. 

De zanger is maar liefst 11 kilo aangekomen. 

Emotievreter

Die kilo's moeten er snel vanaf. Gordon gaat opnieuw de strijd aan. De zanger, die eind september in zijn appartement in Amsterdam werd overvallen, is de afgelopen weken 11 kilo aangekomen. 'De afgelopen zes weken ben ik behoorlijk door de mangel gehaald', deelt hij donderdag op zijn Instagram. 'En ik ben echt een emotievreter, dus die 11 kilo die er af waren zitten er gewoon weer aan.'

Koelkast leeg

De zanger heeft donderdagochtend zijn hele koelkast leeggehaald en wil helemaal opnieuw beginnen. 'Gewoon weer een gezondere levensstijl met weer de strijd om de kilo's', vertelt Gordon, terwijl hij er ook een beetje om moet lachen. Hij heeft zich de afgelopen jaren wel vaker geuit over zijn eeuwige strijd met afvallen.

'Verder gaat het goed met mij', sluit de zanger af, die met zijn nieuwe plaat Heling bezig is. Gordon schrijft bij zijn Instagram ook dat de heling komt vanuit jezelf.

Onderzoek

Het onderzoek naar de overval in september loopt nog. De indringers zouden hem hebben mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden hebben meegenomen.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.