Elise Schaap wordt al moe bij de gedachte aan acteren in Amerika

Door Redactie
Elise Davina TV Kantine

Dankzij haar rol in de Netflix-serie Undercover is actrice Elise Schaap in ruim 180 landen te zien. Ze werd tijdens haar vakantie zelfs herkend door de caissière in een Portugese supermarkt. Maar ze vindt dat een carrière in Hollywood niet aan haar besteed is. 

Moe bij de gedachte

"Zoiets is geen kwestie van een maandje vrij nemen om naar Amerika te gaan. Je moet er niet alleen een agent hebben, maar ook een advocaat en een publicist. Ik word al moe bij de gedachte", vertelt Elise, die genomineerd is voor een Televizier-Ster in de categorie voor acteurs, dankzij haar rollen in de series Soof en Familie Kruys.

Wat is dan Liefde

Binnenkort is Elise te zien op het witte doek in de romantische komedie Wat is dan Liefde, waarin ze met Maarten Heijmans de hoofdrol speelt. In de bioscoopfilm spelen ze twee partners van een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in echtscheidingen. Elise is dol op het genre romantische komedie. "Maar na Ja ik wil, was ik wel even klaar met het onhandige type dat uitglijdend over een banaan in de armen valt van een tegenspeler met wie ze toevallig ook nog wil trouwen. Wat is dan liefde stijgt er bovenuit. Ik wil nooit in herhaling vallen. Iets wat ik al gedaan heb is saai."

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Elise Schaap wordt al moe bij de gedachte aan acteren in Amerika

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.