• Televizier-Ring

Elise Schaap draagt Televizier-Ster op aan visagisten

Door Redactie
Elise Schaap draagt Televizier-Ster op aan visagisten

Elise Schaap draagt haar Televizier-Ster voor beste acteur/actrice op aan alle visagisten en make-uppers die haar hebben geholpen. 'Het is allemaal leuk en aardig al die types en personages maar ik ben nergens zonder al die fantastische mensen achter de schermen die zich helemaal de koekeloekoe werken', aldus Schaap, die het afgelopen jaar wederom te zien was in de Netflix-hit Undercover en de film Ferry.

In het bijzonder is ze dankbaar voor het werk van haar visagisten. 'Jullie zijn een rustpunt. Mijn steun en toeverlaat. Ze slepen je er doorheen en we kunnen onwaarschijnlijk veel met elkaar lachen. Deze is voor jullie', zei Schaap, terwijl ze haar Ster omhoog hield.

Derde jaar op rij

Schaap won de Televizier-Ster voor beste acteur/actrice voor het derde jaar op rij. 'Maar het went nooit. Ik sta te trillen als een riet', zei ze bij haar dankwoord.

Recordhoudster

Ze versloeg donderdag tijdens het Televizier-Gala in Amsterdam oud-winnares Angela Schijf en Undercover-collega Frank Lammers. Met drie prijzen is Schaap nu recordhoudster in de categorie voor beste acteur/actrice, die sinds 2016 worden uitgedeeld.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.