Elf jaar na hun laatste optreden weer samen: Kathleen onthult ware reden vertrek bij K3

Door Redactie
Elf jaar na hun laatste optreden weer samen: Kathleen onthult ware reden vertrek bij K3

Vanaf het moment dat Kathleen Aerts in 2009 haar vertrek bij K3 aankondigde, werd gezegd dat ze ruzie had met de andere twee meiden. Dat werd altijd met klem ontkend. Tot nu!

Kathleen Aerts, Karen Damen en Kristel Verbeke, de oorspronkelijke zangeressen van K3, hebben altijd ontkend dat ruzie er de oorzaak van was dat Kathleen in 2009 opstapte. Maar toen K3 later met haar vervangster Josje Huisman hun 15-jarig jubileum vierde, was Kathleen in geen velden of wegen te bekennen. 

Andere fase

De drie zangeressen bleven echter ontkennen dat het vertrek van Kathleen het gevolg was van ruzie. Tot nu. Voor het eerst vertelt Kathleen wat de ware reden van haar vertrek was. ‘Het lag gevoelig. Daar moet ik eerlijk over zijn,’ vertelt ze in Dag Allemaal. ‘Ik denk dat onze wegen hoe dan ook waren gescheiden. Door alles wat ik had meegemaakt was ik in een andere levensfase gekomen. Karen en Kristel waren nog heel ambitieus en wilden keihard gaan voor K3, maar ik had andere zorgen aan mijn hoofd.’

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Door: Karin Riethoven | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.