• Showbizz

Einde voor talkshow Robert Jensen

Door Redactie
Einde voor talkshow Robert Jensen

Het is over en uit voor Robert Jensen: zijn talkshow krijgt geen volgende seizoen. Gisteren was de laatste aflevering te zien van het programma en Robert kondigde zelf aan dat RTL niet verder zal gaan met hem.

Jensen liet weten blij te zien met alle reacties van 'dankbare mensen'. 'Als ik een euro zou krijgen voor de keren dat mensen mijn show een verademing hebben genoemd, dan was ik echt miljardair geweest. De frustratie van mensen dat dit geluid zo weinig te horen is in de traditionele media is overduidelijk bewezen en aanwezig', verklaart hij in de show.

Website

Jensen zal niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heeft een nieuwe website gelanceerd. Hier wil hij zijn rechtse geluid nog meer laten horen. 'Het zou heel goed kunnen zijn dat dit de laatste keer is dat jullie mij zien in deze vorm op de traditionele televisie. Je weet het nooit. Maar het is overduidelijk dat ik de afgelopen zeven maanden tegen de stroom in heb gezwommen hier. Maar het betekent niet dat ik ga stoppen. Sterker nog: dit is echt voor mij een begin.'

Einde voor talkshow Robert Jensen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders