• Familie de Mol

Eerste Net5-show Linda de Mol trekt 160.000 kijkers

Door Redactie
Eerste Net5-show Linda de Mol trekt 160.000 kijkers

De eerste aflevering van Iris en de 12 dates heeft dinsdagavond 160.000 kijkers getrokken. Het nieuwe programma van Net5, onder de leiding van Linda de Mol en Jildou van der Bijl, wist het daarmee niet te schoppen tot de top 25 met best bekeken shows van de dag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

In Iris en de 12 dates gaat pianiste Iris Hond op zoek naar haar droomman. Ze wordt tijdens haar twaalf afspraakjes gevolgd door camera's en onderzoekt met behulp van psycholoog Lennart Klipp welke man het beste bij haar past. Uiteindelijk blijven er twee kandidaten over met wie Iris een lang weekend weggaat om vervolgens te kiezen met wie ze verder wil daten.

Grenzeloos verliefd

Masterchef Australië, dat voorafgaand aan het datingprogramma werd uitgezonden op Net5, werd met 202.000 kijkers beter bekeken. Ook Grenzeloos verliefd wist op dezelfde zender erna iets beter te scoren. Voor die show kropen 196.000 mensen voor de buis.

NOS Journaal

De meeste kijkers, ruim 1,9 miljoen, stemden dinsdag af op het NOS Journaal van 20.00 uur. Het journaal van vier uur eerder was met ruim 1,2 miljoen kijkers als tweede show het populairst. EenVandaag volgt daar net achter met ruim 1,1 miljoen kijkers.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Eerste Net5-show Linda de Mol trekt 160.000 kijkers

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.