• Liefde

Eerste liefdesfoto: dit is de nieuwe vriend van Melissa Drost

Door Redactie
Eerste liefdesfoto: dit is de nieuwe vriend van Melissa Drost

Melissa Drost maakte in november al bekend dat er een nieuwe liefde in haar leven is. Maar de gelukkige heer in kwestie hield ze nog even voor zichzelf. Nu vindt ze de tijd rijp om de identiteit van haar nieuwe vlam te onthullen.

De voormalig GTST-ster deelt de eerste foto met haar nieuwe liefde. 'With Mr. ‘Koeksister’ ? #liefste,' schrijft ze. Het gaat om Billy Pols, een filmregisseur uit Zuid-Afrika. Het kersverse stel is op dit moment in Kaapstad, met Melissa's dochtertje Nine. De relatie is dus vrij serieus. Ook Billy heeft al een dochtertje van 3 uit een eerdere relatie. 

Geheimzinnig

Op haar Instagram Stories werd Melissa in november gevraagd of er wellicht alweer een nieuwe liefde op haar pad is gekomen sinds de breuk met haar tegenspeler Alkan Çöklü. 'Deze vraag komt heel vaak voorbij', schrijft Melissa, die vervolgens opbiecht 'deeply in love' te zijn. Wie die nieuwe vlam is, hield ze nog wel geheim.

Vorige relatie

Melissa had eerder een relatie met haar GTST-collega Alkan Çöklü. In april 2019 zetten zij een punt achter hun relatie. Alkan en Melissa, die in Goede tijden, slechte tijden een getrouwd stel speelden, gingen 'als vrienden' uit elkaar. 'Na een prachtig jaar hebben wij besloten als vrienden verder te gaan', schreef Alkan destijds. 'We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een hele mooie tijd samen.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.