• Hazes
  • Liefde

Eerste foto’s van André Hazes en Sarah van Soelen samen!

Door Redactie
Eerste foto’s van André Hazes en Sarah van Soelen samen!

Weekblad Story publiceert vandaag de eerste foto’s sámen van André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25), de vrouw die gezien wordt als zijn mogelijke nieuwe liefde.

Nadat Story vorige week onthulde dat André Hazes en Monique Westenberg (43) definitief uit elkaar zijn en de zanger niet meer thuis woont, sprak Nederland nergens anders meer over. Vooral de rol van Sarah van Soelen, de dochter van een goede vriend van André, wekt de nodige interesse op. Volgens de zanger is niet uitgesloten dat Sarah zijn nieuwe liefde wordt.

Stralend

Tot nu toe was Sarah buiten beeld gebleven en nog niet samen met André in de openbaarheid verschenen. Story-fotograaf Edwin Smulders maakte afgelopen week echter de eerste foto’s van hen samen, waar ze beiden stralend op te zien zijn.

Middag met zoontje

Ook mocht André van zijn ex Monique een middag lang hun zoontje André (4) meenemen, waarop de zanger met zijn kind een bezoek bracht aan een familielid. Eerder al bezocht André zijn moeder Rachel, voor een liefdevolle hereniging. Ook daarvan zijn in de nieuwe Story foto’s te zien.

Door: Guido den Aantrekker | Beeld: Edwin SmuldersDit artikel komt uit Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Eerste foto’s van André Hazes en Sarah van Soelen samen!

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.