• Expeditie Robinson

Eerste afvaller 'Expeditie Robinson' zorgt voor merkwaardige wending: 'Als je mij naait, pak ik je'

Door Redactie
Eerste afvaller 'Expeditie Robinson' zorgt voor merkwaardige wending: 'Als je mij naait, pak ik je'

Tijdens de eilandraad in Expeditie Robinson gaat het er hard aantoe. De afvallende kandidaat doet iets wat in de geschiedenis van het programma nog nooit eerder is voorgekomen. Hiermee laat zij presentatoren Nicolette Kluijver, Rick Brandsteder en medekandidaten verbijsterd achter. Let op: spoiler alert!

Zwarte schaap 

In de aflevering merk je duidelijk dat Marion Pauw zich niet thuisvoelt in team paars. 'Ik voel me steeds onzichtbaarder worden', zegt Marion meermaals als haar teamgenoten de spot met haar drijven. De schrijfster besluit zelf een complot te verzinnen. 'Ik schrijf thrillers. Ik denk in moordcomplotten, daar moet ik gebruik van maken.' Omdat Marion in de gaten heeft dat zij de zwakste schakel is, probeert zij om van Rose Bertram het zwarte schaap te maken. 'Want die is toch overal bang voor', aldus Marion. 

Goed acteren 

Team oranje wint in aflevering twee het duel van de twee andere teams. Zij hoeven dus geen immuniteitsproef te doen. Vervolgens gaat de strijd nog tussen team groen en team paars, het team van Marion. Team groen blijkt sterker en wint, Marion moet dus samen met haar team op de eilandraad verschijnen. Voordat ze mogen gaan stemmen op wie er naar huis moet, probeert Marion haar teamgenoten er nog eens van te overtuigen dat ze niet op haar, maar op Rose moeten stemmen. Dit blijkt tevergeefs. Iedereen stemt op de schrijfster en deze unanimiteit komt voor haar toch als verrassing. Ze had namelijk niet van al haar teamgenoten stemmen verwacht. 'Jij bent wel echt heel goed, Niels. Ik geloofde jou namelijk echt. Je kan echt heel goed acteren', zegt Marion tegen Niels, die had toegezegd niet voor haar te gaan.

Doggybag

Marion moet het eiland verlaten, maar hiermee is niet meteen alles gezegd. Ze heeft namelijk een merkwaardige verrassing voor haar medekandidaten. 'Een ding: ik heb wel hun ananas, bananen en cassave in m'n rugzak meegenomen' Rick vraagt haar of zij de bui misschien al voelde hangen. 'Ja sorry hoor. Ik ben thrillerschrijver. Ik denk in moordcomplotten. Als je mij gaat naaien, dan pak ik je terug. Ik dacht ook: stel je voor, ik moet naar afvallerseiland of zo, dan moet ik toch iets te eten hebben?' Met deze stunt laat Marion haar teamgenoten verbijsterd achter. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.