Eenzame feestdagen voor Sylvie Meis? 'Ik bid echt dat ik met hen kerst kan vieren'

Door Redactie
Eenzame feestdagen voor Sylvie Meis? 'Ik bid echt dat ik met hen kerst kan vieren'

Het coronavirus gooit waarschijnlijk heel wat roet in het eten voor de aankomende feestdagen. Zo ook voor Sylvie Meis (42). Want kan ze wel kerst vieren met haar zoon Damián (14)?

Aan RTL Boulevard vertelt Sylvie: 'Ik weet niet hoe de feestdagen eruit gaan zien.' Door haar werkverplichtingen kan ze namelijk niet in quarantaine. En daardoor zou ze niet met haar het zoon samen kerst kunnen vieren.

Hamburg

Sylvie gaat meestal naar Nederland, om daar de feestdagen met haar familie door te brengen. 'Ik bid echt dat ik met hen kerst kan vieren. Ik zou het zo erg vinden als dat niet doorgaat (...) Ik heb geen idee hoe het is om kerst in Hamburg door te brengen.'

Denemarken

Met pijn in haar hart liet Sylvie haar zoon Damián van der Vaart emigreren naar Denemarken, om daar bij zijn vader te wonen en zijn voetbaldroom achterna te gaan. Sinds haar scheiding met Rafael van der Vaart heeft hun zoon de meeste tijd bij Sylvie in Hamburg gewoond. Dat het afscheid niet makkelijk was, bleek wel uit haar gesprek met het Duitse RTL. 'Om mij af te zonderen en om het empty nest syndrome nog even niet te voelen. En om niet meteen naar huis te gaan, naar mijn normale leven. Want dat is nu natuurlijk compleet anders', liet Meis weten.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.