• Showbizz

Een week vol verdriet: Olcay deelt emotioneel verhaal over Peter R. de Vries

Een week vol verdriet: Olcay deelt emotioneel verhaal over Peter R. de Vries

Nederland rouwt massaal om het verlies van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Vooral voor zijn familie en vrienden is het een onbeschrijfelijk verdrietige week. Ook mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen is kapot van het nieuws en deelt een emotioneel verhaal.

Op Instagram begint Olcay haar tekst met: 'Lieve Peter. Nog geen 2 weken geleden waren we op zaterdag toevallig beiden nog in Berlijn. Je stuurde ons deze selfie met je lieve vriendin en vond dat jullie er veel knapper op stonden.'

'Ik denk aan je mooie kinderen, wat een verlies'

Ze vervolgt: 'We moeten snel gezellig afspreken en bijkletsen zeiden we nog. Het is ongelofelijk dat dat nu nooit meer kan. Ik denk aan je mooie kinderen Wat een verlies. Ook beloof ik dat ik T. zal opvangen. Net zoals jij zo vaak voor mij deed. Jij was er altijd belangeloos voor ons allemaal.'

Olcay sluit haar tekst af met mooie woorden: 'Rust zacht strijder van het licht'.

Olcay onder vuur

Een aantal dagen geleden lag mediapersoonlijkheid Gulsen zwaar onder vuur, nadat ze 'juice' over Peter zijn privélieven de wereld in slingerde. Tijdens een uitzending van RTL-Boulevard, bracht ze naar buiten dat Peter R. de Vries al zes jaar een relatie heeft, terwijl dat niet bekend was. Volgens haar heeft zijn vriendin intens veel verdriet, maar wordt hier - in tegenstelling tot zijn ex-vrouw Jacqueline - geen aandacht aan besteedt.

Een icoon is niet meer

Op dinsdagavond 6 juli werd de geliefde journalist Peter R. de Vries neergeschoten. Diezelfde avond was hij nog te zien in RTL Boulevard en wandelde hij na afloop naar zijn auto in de parkeergarage aan de Lange Leidsedwarsstraat, waar hij onder vuur werd genomen. Dit kostte hem uiteindelijk zijn leven. Peter werd 64 jaar en gold decennialang als een onverschrokken icoon van de Nederlandse misdaadjournalistiek.

Bron: Instagram | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.