• Liefde

Een dag met een gouden randje voor Trijntje Oosterhuis: 'Vandaag vieren we alweer de 6e verjaardag van onze dochter'

Door Redactie
Een dag met een gouden randje voor Trijntje Oosterhuis: 'Vandaag vieren we alweer de 6e verjaardag van onze dochter'

'Een dag met een grote houden rand er omheen', noemt Trijntje deze woensdag. En dat doet ze niet zomaar. Want vandaag is haar dochtertje Maël zes jaar geworden. 

'Vandaag vieren we alweer de 6e verjaardag van onze dochter Maël Joni Ronde! ❤️ ', schrijft de zangeres bij twee schattige foto's van het meisje. 'Het leukste, dansende, lieve en vrolijkste divaatje op deze aardbol! Je maakte mij 'moeder van een vrouw', hebt ons gezin aan elkaar verbonden en we genieten zo ontzettend van je!'

Mooie boodschap 

Het gaat soms dan ook wel erg snel. 'Je lijkt elke dag wijzer en bijdehanter te worden, soms denk ik 'stop de tijd!', maar aan de andere kant ben ik zo benieuwd naar hoe je je verder gaat ontwikkelen en hoe je later in het leven zult staan.' Trijntje geeft ook een mooie boodschap mee aan haar kleine meid. 'Alvin en ik doen er alles aan om jou te laten zijn wie je wilt zijn en je eigen persoonlijkheid te laten uitrollen, net zoals we dat ook bij onze drie jongens hebben gedaan. Lief mooi meisje, HAPPY BIRTHDAY & WE LOVE YOU TO THE MOON AND BACK!'

Samengesteld gezin

Trijntje heeft drie kinderen. Haar zonen Jonas en Marijn kreeg ze in haar huwelijk met Sander van den Eeden. In 2012 bleek de koek op en gingen de twee uit elkaar. In december 2015 werd de zangeres nog de trotse moeder van de kleine Maël Joni Ronde. Dit dochtertje kreeg ze samen met haar grote liefde Alvin Lewis, de tweelingbroer van haar beste vriendin Berget Lewis. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.