• Showbizz

Edwin Evers schrikt van eigen hoofd

Door Redactie
Edwin Evers schrikt van eigen hoofd

Edwin Evers kreeg donderdag in zijn ochtendshow de schrik van zijn leven toen hij zijn eigen hoofd in een kist vond. Madame Tussauds had namelijk een cadeautje voor de dj, die vrijdag op Radio 538 zijn laatste uitzending heeft.

'Dit is zo eng, niet normaal, kom even kijken!', riep de dj uit toen hij het hoofd zag. 'Echt doodeng, ik word helemaal misselijk ervan, dit is nog veel enger dan als het op de pop zit.' Evers kreeg ter ere van het tienjarig bestaan van Evers staat op in 2010 zijn eigen wassen beeld in Amsterdam. Als verrassing kreeg hij dit nu aangeboden.

Madame Tussauds

Annemiek Dolfin van Madame Tussauds reed de kist met daarin het losse hoofd en de overige lichaamsdelen de studio in. 'We hebben dat nog nooit eerder gedaan, maar wij bieden jouw beeld als cadeau aan, zodat je wat gezelschap hebt thuis', aldus Dolfin.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP