Edsilia Rombley klapt uit de school over mogelijke comeback Ladies of Soul

Na de gecancelde reeks aan optredens van Ladies of Soul - door de hele zaak rondom groepslid Glennis Grace - was het altijd maar de vraag of de dames weer samen zouden komen. 

Edsilia Rombley
© Brunopress

Ander lid van de groep - Edsilia Rombley - doet bij 100% NL een boekje open over een mogelijke muzikale comeback van de vier zangeressen. 

Comeback Ladies of Soul

Ladies of Soul, bestaande uit Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace cancelde vorig jaar een concertenreeks vanwege alles wat gaande was rondom laatstgenoemd lid. Ondanks de lange pauze is het laatste liedje volgens Edsilia in ieder geval nog lang niet gezongen.

Aan de radiozender laat Rombley weten dat ze 'hoopt' dat de groep weer terugkomt. 'Maar ik kan er nog niets over zeggen. Het zit ingewikkeld in elkaar.' Waarom het dan zo ingewikkeld is, legt de zangeres ook uit. 'Het is een grote organisatie waar veel mensen aan meewerken. Er moet plek zijn in de Ziggo Dome en er moet goed over nagedacht worden.'

Mogelijkheden

Hoewel het herorganiseren van een comeback dus wel lastig gaat worden, zijn de ideeën nog niet helemaal van tafel. 'We gaan in het nieuwe jaar hopelijk weer creatief bij elkaar komen om te kijken naar de invulling en mogelijkheden', aldus de zangeres.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!