• Showbizz

Echte Gooische moeder-babynieuws: Florine kondigt tweede zwangerschap aan

Door Redactie
Echte Gooische moeder-babynieuws: Florine kondigt tweede zwangerschap aan

Gooische moeder Florine Hofstee heeft gisterenavond haar tweede zwangerschap bekend gemaakt. Op de foto - gemaakt op Ibiza - is haar groeiende babybuik al goed te bewonderen. 

'Beer wordt grote broer?', opent ze vol trots haar post.  'Ohhh? wij zijn zo blij! We krijgen er nog een kindje bij', schrijft Florine verder.  Ze vervolgt: 'Totááál niet verwacht maar zó ontzettend welkom!'

Natuurlijk cadeautje 

Dat het stel zo verrast is door de tweede zwangerschap, komt omdat Beer via IUI (Intra-Uteriene Inseminatie) is verwekt.  'En dan nu zo onbezorgd en gemakkelijk zwanger, echt een cadeautje!', aldus Florine. 

Bijzondere datum 

Ook laat de Gooische moeder weten dat ze pas na 13 weken achter het kindje in haar buik kwam. Iets waar ze later op terug komt. Tot slot deelt Hofstee nog een bijzonder feitje. 'En van alle 365 dagen van het jaar, uitgerekend op mijn eigen verjaardag'.

 De tekst gaat verder onder de post. 

Emigreren

Ongeveer een jaar geleden, amper een half jaar na de geboorte van zoon Beer, besloten Florine Hofstee en partner Jeroen te emigreren naar Ibiza. 'Al een hele lange tijd waren wij opzoek naar de perfect plek en vorige week kwam deze ineens op ons pad. We twijfelden geen seconde', schreef de Echte Gooische Moeder destijds. 'Wij gaan onze droom achterna want je leeft maar een keer!'

Bron: Instagram | Beeld: RTL Beeldbank: Nick van Ormondt

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.