• Borsato
  • Liefde

Dwarsboomt pijnlijke liefdesroddel hereniging Marco Borsato?

Door Redactie
Dwarsboomt pijnlijke liefdesroddel hereniging Marco Borsato?

De scheiding van Marco en Leontine Borsato zou bespoedigd zijn door een aantal al dan niet bevestigde overspelige affaires van onze meest populaire zanger. Intussen doet Marco er alles aan om het hart van Leontine terug te winnen en zinspeelt hij op een hereniging met zijn grootste liefde. Maar gooit een pijnlijk, eerder liefdesgerucht nu roet in het eten?

Het imago van Marco Borsato (54) als ideale schoonzoon ligt al een tijdje aan gruzelementen. Hoewel de hitzanger de slimme strategie koos om zich stil te houden na het wereldkundig worden van zijn overspel met pianiste Iris Hond (33), bleken zijn zorgen daarmee allerminst voorbij. Nadat die affaire in oktober 2019 uitlekte, probeerde Marco zijn huwelijk met Leontine nog te redden, maar zag zijn pogingen stranden.

Geruchten

Hardnekkige geruchten dat de zanger óók nog iets met showbizzcollega Maan zou hebben gehad, werkten daarbij niet bepaald in zijn voordeel mee; Marco en de moeder van zijn kinderen Luca, Senna en Jada maakten bekend definitief uit elkaar te gaan. Algemeen werd aangenomen dat de schok van het ontdekken van Marco’s overspel de reden voor Leontine was om een punt achter de relatie te zetten. Een bron dicht bij Leontine bestrijdt dit echter. ‘Leontine wist het toen al een paar jaar van die Iris. Het was het feit dat het publiek werd en de openlijke vernedering die daarbij kwam kijken die ervoor zorgden dat zij niet verder wilde.’ Helaas voor Leontine lijken de onthullingen over de buitenechtelijke escapades van haar ex-geliefde nog niet per definitie voorbij, precies op het moment dat Marco publiekelijk zo zijn best doet Leontine’s hart weer terug te winnen – iets wat door zijn ex-vrouw overigens best gewaardeerd wordt.

Terug bij elkaar?

Recentelijk kon Story al onthullen dat hun contact intensiever is geworden, en de kou tussen hen definitief uit de lucht is. Er wordt vanuit kringen rondom hen al gefluisterd dat niemand verbaasd moet zijn als de twee op een dag weer samen komen. Opvallend is hoe dan ook dat ze de afgelopen Valentijnsdag bijzonder zoete boodschappen over en voor elkaar plaatsten op Instagram, en Marco van Leontine zelfs een pakketje van zijn lievelingschocolade in zijn vrijgezellenpenthouse in Alkmaar bezorgd kreeg. Maar er lijkt dus alsnog een donkere wolk terug te keren boven hun mogelijke liefdeshereniging. Recentelijk was het eerst Henny Huisman die in Story verklaarde dat hij in zijn biografie dit voorjaar terugkomt op Marco, die hij al kent sinds diens grote doorbraak in Henny’s tv-hit De Soundmixshow. Aan die tijd wordt Marco niet graag herinnerd wat de relatie tussen de heren behoorlijk bekoeld heeft. En de uitspraken die Henny onlangs in een interview deed, zullen die verstandhouding er alleen maar slechter op maken. Hij stelt dat Marco jaren geleden al jokte over verboden avontuurtjes en zei ook het een en ander te hebben gehoord over een escapade van Marco met iemand van de organisatie War Child. En dát gerucht is voor veel mensen niet bepaald onbekend...

Beeld: Brunopress | Door: Matthijs Albers

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 07 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.