Dus toch: Martijn en Nicole uit MAFS kenden elkaar al voor hun huwelijk

Toen Martijn uit Married at First Sight bij het altaar stond te wachten op zijn toekomstige vrouw Nicole, wist hij vriendinnen van haar te herkennen van een vakantie op Ibiza. Lang werd er beweerd dat de twee oud-deelnemers elkaar zelf niet hadden gezien op het eiland, maar dat blijkt nu toch net even anders te zitten dan ons is verteld.  

Door Redactie
Martijn en Nicole MAFS
© Still Videoland

Uit het programma Reality Snack van De Telegraaf blijkt nu namelijk dat ze wel degelijk wisten van elkaars bestaan, en dat ze zelfs al met elkaar hebben gepraat voordat ze elkaar ‘voor het eerst’ bij het altaar zagen.

Afgewezen

Van Married at First Sight kunnen we dus niet echt spreken, en het wordt nog bizarder. Zo was het gesprekje tussen de twee op Ibiza geen normaal gesprek. Zo probeerde Martijn Nicole te versieren, zo vertelde Nicole zelf aan Telegraaf-journalist Eva van Riet. Wilde hij het er nog van nemen voordat hij het huwelijksbootje in zou stappen? In ieder geval zonder succes, want Nicole ging er niet op in. ‘Ik had wel in mijn achterhoofd dat ik volgende week ga trouwen, dus ik ga hier niet met jan en alleman op Ibiza’, aldus Nicole tegen Eva. We kunnen er dus wel van spreken dat Martijn een blauwtje heeft gelopen, en dat bij zijn toekomstige vrouw.

Opmerkelijk

Het blijft een opmerkelijk verhaal, aangezien dit de hele essentie van het programma doet verdwijnen. Martijn en Nicole gaven zelf in het programma al aan dat ze elkaar nog nooit eerder hadden gezien, en met de informatie die we nu hebben zou het in ieder geval wel goed gespeeld zijn. Hoe is het nu met de oud-deelnemersMartijn is alweer druk in de weer met het daten van nieuwe vrouwen

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Noah de Bruijn

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!