Dus toch! De Meilandjes gaan weer verkassen

Dus toch! De Meilandjes gaan weer verkassen

De familie Meiland is al zeven seizoenen lang in hun reality-serie Chateau Meiland te bewonderen. In deze jaren zijn er al drie verhuizingen voorbij gekomen. Ondanks dat Erica en Martien zeker zijn van hun huidige plek in Noordwijk, komt er toch écht weer een verhuizing aan. 

Martien, Erica en Maxime besloten bij hun terugkeer naar Noordwijk dat ze werk en privé meer moesten gaan scheiden. De oplossing was een kantoorpand waar de drie gezamenlijk konden gaan werken. Erica om mails te beantwoorden, Maxime om haar kinderkleding te verkopen en Martien om zijn sjalencollectie in te pakken. De verbouwing van het pand was - natuurlijk - ook onderdeel van de serie. Maar; de Meilandjes pakken hun spullen weer in en gaan verkassen. 

Top kantoor 

Op Instagram deelt Maxime een oproepje. 'Wij vertrekken uit ons top kantoor in Noordwijkerhout. Ben jij nog opzoek naar een huur pand? Check de link', aldus Maxime. Ondanks het 'top pand', vertrekken de Meilandjes dus toch. Waar de familie nu gaat werken of wat de andere plannen zijn, is nog niet bekend. Voor €15.600 per jaar kan het kantoor van 159 m² met drie privé parkeerplaatsen gehuurd worden. De foto's van bedrijvenpand, zie je hier

De tekst gaat verder onder de foto. 

Dus toch! De Meilandjes gaan weer verkassen

Miskoop

Blijven de Meilandjes dan dit keer wel echt voor meer dan een jaar in hun Noordwijkse stulpje wonen? Als het aan Martien en Erica ligt wel. Maar tijdens de verhuizing merkten dochters Montana en Maxima al wat op. De verhuizing bracht namelijk ontzettend veel chaos met zich mee. Terwijl de verhuizers nog met zware bedden en kasten zeulen, besloot de familie de boel al in te richten. Dat ging zeker niet zonder slag of stoot. Toen de bank eindelijk een plek had gekregen, sprak het gezicht van Martien boekdelen. 'Het heeft wel wat', probeert Montana nog. 'Nee het is vreselijk', zeggen Martien en Maxime in koor. Er valt maar één conclusie te trekken aan het einde van de dag. 'Ik denk dat het het beste is om te gaan verhuizen', aldus Montana. Daar is zus Maxime het mee eens: 'Toch een miskoop.' 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.