Duncan Laurence viert tweede verjaardag van zijn 'kindje': 'Arcade' twee jaar geleden voor het eerst te horen

Duncan Laurence viert tweede verjaardag van zijn 'kindje': 'Arcade' twee jaar geleden voor het eerst te horen

Op 18 mei 2019 won Nederlandse zanger Duncan Laurence het Eurovision Songfestival. Zijn liedje 'Arcade' is inmiddels al meer dan 200 miljoen keer gestreamd op alleen al Spotify en vandaag viert Duncan de tweede verjaardag van zijn 'Arcade'.

'Arcade'

Duncan Laurence staat vandaag op Instagram stil bij het feit dat hij twee jaar geleden bekendmaakte met welk nummer hij naar het Eurovisie Songfestival zou gaan. Arcade was op 7 maart 2019 tijdens De Wereld Draait Door voor het eerst te horen.

Jubileum

'Twee jaar Arcade... Je hebt me zo, zo, zo veel gegeven en dat blijf je nog steeds doen', schrijft de zanger bij een serie foto's van onder meer de clip en live-opvoeringen van het nummer. 'Ik ben voor altijd dankbaar voor alle magische momenten in mijn leven die door jou mogelijk werden.' Naar eigen zeggen heeft Duncan er ontzettend veel voor teruggekregen. 'Mijn fans, een paar van mijn beste vrienden, de liefde van mijn leven, mijn carrière. Het is gek om te zeggen, maar het begon allemaal met jou. Dankjewel. Fijne verjaardag.'

Beeld: Instagram, Peter SmuldersWil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.