Duncan Laurence eerste officiële optreden bij Eurovision in Concert

Door Redactie
Duncan Laurence eerste officiële optreden bij Eurovision in Concert

Duncan Laurence staat op 6 april op het podium van AFAS Live tijdens Eurovision in Concert. Dat maakte de concertorganisatie vrijdag bekend. Het wordt Duncan's eerste officiële optreden in zijn carrière.

Eerder deze week werd bekend dat behalve Duncan ook Dana International een optreden geeft. De Israëlische zangeres won in 1998 het Eurovisie Songfestival met het nummer Diva.

Amsterdam

Voordat Duncan voor het Eurovisiesongfestival afreist naar Tel Aviv geeft hij ook nog een show in het Zonnehuis in Amsterdam. Het 'uitzwaaioptreden' op 1 mei was binnen enkele dagen uitverkocht.

Heel Europa

Eurovision in Concert trekt jaarlijks naast veel Nederlandse fans ook honderden songfestivalliefhebbers uit heel Europa. Tijdens het concert maakt steevast een groot deel van de artiesten die tijdens het komende Eurovisiesongfestival optreden hun opwachting. Het is voor veel bezoekers de kans om hun favorieten voor het eerst live in actie te zien. Daarnaast zijn er gastoptredens van bekende oud-deelnemers. De elfde editie van Eurovision in Concert wordt gepresenteerd door Marlayne Sahupala en Cornald Maas.

Duncan Laurence eerste officiële optreden bij Eurovision in Concert

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP