• Songfestival

Duncan Laurence brengt single uit met déze mede-Songfestivalkandidaat

Door Redactie
Duncan Laurence brengt single uit met déze mede-Songfestivalkandidaat

Duncan Laurence heeft een single uitgebracht met Rosa Linn, de zangeres die Armenië vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival 2022. Het nummer heet WDIA (Would Do It Again).

Laurence won in 2019 het Eurovisie Songfestival namens Nederland. Rosa Linn haalde dit jaar de twintigste plek met het nummer Snap.

Grote hit

Pas na het songfestival ging het liedje viral op TikTok, waarna het wereldwijd een grote hit werd. Ook in Nederland staat Snap al wekenlang in de top 10. Online is het nummer meer dan 270 miljoen keer gestreamd.

Arcade

Arcade, het winnende songfestivalnummer van Duncan Laurence, is inmiddels meer dan 800 miljoen keer gestreamd. Zijn nummer kreeg vorig jaar dankzij TikTok een tweede leven en werd zodoende ook buiten Europa een grote hit.

Rosa Linn

Voor Rosa Linn is WDIA (Would Do It Again) de opvolger van haar hitsingle Snap. In 2023 speelt ze in het voorprogramma van Ed Sheeran tijdens zijn Noord-Amerikaanse tour.

De tekst gaat verder onder de post. 

Trouwen

Ondanks dat Duncan bezig is met het uitbrengen van nieuwe singles, zit zijn hoofd deze periode ook ergens anders: namelijk, trouwen! De zanger en zijn vriend Jordan Garfield zullen volgend jaar ergens in Zweden gaan trouwen. Dat onthulde de zanger half september tegenover Shownieuws. Duncan en zijn Amerikaanse partner zijn sinds 2020 verloofd. 

Lekker privé

'We gaan volgend jaar trouwen. Dat gaat allemaal lekker privé achter de schermen ergens in Zweden', zegt de Arcade-zanger over de grote dag. Hij wil er dan ook niet te veel ruchtbaarheid aan geven in de media, vertelt de zanger. 'Werk en privé gescheiden houden, is superfijn. Duncan Laurence trouwt niet, Duncan de Moor trouwt in dat geval', zegt hij.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.