Duncan geniet van eerste deelname Vrienden van Amstel

Door Redactie
Duncan geniet van eerste deelname Vrienden van Amstel

Voor Duncan Laurence is zijn eerste deelname aan de Vrienden van Amstel Live iets om nooit meer te vergeten. De songfestivalwinnaar vermaakt zich prima deze dagen in Rotterdam Ahoy.

Dankbaar

Naar aanleiding van zijn deelname aan De Vrienden van Amstel Live plaatste de zanger op Instagram een foto waarbij hij liet weten zo dankbaar te zijn voor alles. "Ik maak zoveel nieuwe vrienden hier. Ik ontmoet artiesten, muzikanten, crewleden. En iedereen is zo open en aardig", schrijft Duncan. 

"Het is zo mooi dat ik helemaal niet nerveus ben om voor 13.000 mensen op te treden. Ik denk dat het vooral komt omdat alles zo goed georganiseerd is, iedereen achter de schermen en op het podium is een enorme steun", gaat Duncan verder. "Ik ben echt dankbaar en blij dat ik dit mag doen: elke avond met hart en ziel zingen voor zoveel mensen. We hebben nog maar zes avonden te gaan... Het gaat zo snel."

Babies of Amstel

Eerder vrijdag deelde de zanger ook al een groepsfoto met collega-artiesten als Suzan & Freek, Maan en Snelle. "The babies of Amstel", schreef hij, doelende op het feit dat dit de eerste keer was dat ze hier mochten optreden. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Duncan geniet van eerste deelname Vrienden van Amstel

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.