• Married at first Sight

Dubbel zien: Aron uit MAFS heeft een wel heel bekende dubbelganger

Door Redactie
Dubbel zien: Aron uit MAFS heeft een wel heel bekende dubbelganger

Eerder deze week kwam al het goede nieuws dat Aron en Monique uit MAFS nog steeds aan het daten zijn. Maar de bruidegom lijkt ook nog eens zijn verloren dubbelganger te hebben teruggevonden.

Twitteraars riepen namelijk al eerder dat hij zomaar de vader had kunnen zijn van niemand minder dan Frank Dane. Dat moesten de twee natuurlijk even uitgebreid testen.

Dubbel zien

Aron was vanochtend te gast bij de ochtendshow van Radio 538 en ja, we zien het wel. Zeker als ze op exact dezelfde locatie poseren, lijkt het net of er een oudere versie van Frank Dane achter de knoppen zit. Zijn ex-vrouw Monique kan het plaatje in ieder geval wel waarderen. 'LOOKING GOOD ❤️?', laat zij achter.

Gelijkenis 

Ook volgers zijn enthousiast door het samenkomen van de twee heren. 'Ik zei het gelijk toen ik Aron zag: het is net de vader van Frank!', merkt iemand op. Nog een ander laat achter: 'Hahaha ja ik moest even goed kijken. Je lijkt meer op Frank dan dat Robert Jensen dat doet ??.'

Bron: Boulevard, AD | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.