• Overleden

Drugsverslaving, zes burn-outs, depressie... Tygo Gernandt ging door een hel

Door Redactie
Drugsverslaving, zes burn-outs, depressie... Tygo Gernandt ging door een hel

Tygo Gernandt heeft loodzware tijden doorgemaakt. Het ging zelfs zo slecht met de 46-jarige acteur, dat hij bijna geen andere uitweg meer zag dan een eind te maken aan zijn leven.

Gelukkig in z'n eentje

Aan vrouwelijke aandacht heeft Tygo Gernandt geen gebrek. Toch is hij nog altijd vrijgezel. Maar waar hij eerder vaak het gevoel had dat hij zonder relatie iets miste, komt nu steeds meer het besef dat hij ook in zijn eentje gelukkig kan zijn. ‘Ik ben 46, dus het wordt zo langzamerhand ook wel eens tijd,’ vertelt Tygo aan JAN. ‘Tuurlijk, ik denk weleens dat het gras bij de buren groener is, maar ik kan óók in mijn eigen tuin kijken en zien dat er bij mij ook van alles bloeit.’ En dat was lange tijd niet het geval.

Goed contact

In zijn relaties dacht Tygo nooit aan zichzelf. Hij wilde vooral dat zijn partner zou groeien. ‘Mijn langste relatie duurde vijf jaar, dat was met Eva van de Wijdeven, en die heb ik beëindigd omdat zij een stuk jonger was en dóór moest, méér wilde, terwijl ik het op dat moment juist een beetje kalmer aan probeerde te doen.’ Wel heeft Tygo met al zijn exen, onder wie Tatum Dagelet, Anna Drijver, Tanja Jess en Annewil Hokken, nog steeds een goed contact. De meesten van hen hebben inmiddels een gezin. Tygo ambieerde dit ook lange tijd, maar hij merkt nu dat die wens meer naar de achtergrond verdwijnt.

Beeld: Peter SmuldersDit artikel komt uit Story. Editie 4 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Drugsverslaving, zes burn-outs, depressie... Tygo Gernandt ging door een hel

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.