• Songfestival

Dronken Songfestival-zangeres S10 zet man in het holst van de nacht op straat tijdens seksdate

Dronken Songfestival-zangeres S10 zet man in het holst van de nacht op straat tijdens seksdate

Sinds bekend werd dat de 21-jarige Stien den Hollander (S10) Nederland ging vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival kreeg ze er duizenden Instagram-volgers erbij, waaronder een hoop mannen. En dat liet Stien niet onberoerd.

‘Het afgelopen jaar heb ik met best veel mannen seks gehad', vertelt ze in het boek Hoe doen we het? van schrijfster Milou Deelen.

Dronken

‘Soms was het heel leuk, soms gewoon k*t. Ik heb ook een keer gehad dat ik heel dronken was en iemand langskwam in de nacht. Ik zei dat hij weg moest, omdat ik te dronken was en moest kotsen. Toen heeft hij bij het weggaan een fles Hennessy van mijn drankplateautje meegenomen. Onder het mom van: als ik geen seks krijg, neem ik iets anders mee, denk ik.’

Intimiteit

Overigens is Stien niet bepaald terughoudend als het gaat om intimiteit. ‘Ik hou van seks, ook met mensen die ik niet ken. Als ik iemand aantrekkelijk vind, stuur ik diegene een berichtje. Ik vind het chill om het zelf in de hand te hebben. Als we dan wat gaan drinken, draait dat soms uit op seks.’

Beeld: ANP

Lees het hele verhaal in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.