• De Roelvinkjes

Dries Roelvink moet concert annuleren: 'Voor mij is het goed nieuws'

Door Redactie
Dries Roelvink moet concert annuleren: 'Voor mij is het goed nieuws'

Dries Roelvink (63) blaast het concert wat gepland stond op 10 oktober in de Amsterdamse club Escape af. In een interview met RTL Boulevard vertelt Dries de reden achter zijn geannuleerde concert. 

Goed nieuws

'Het klinkt als vervelend nieuws, maar het is eigenlijk voor mij goed nieuws. Er was zoveel belangstelling voor VIP-kaarten, dus nu moet ik een grotere locatie zoeken', vertelt Dries. 'Eigenlijk door mijn wijnproeverij is er een sfeer ontstaan van, als we naar een show van Dries gaan dan moet het echt een complete avond uit zijn. Dus: Mooie kleding aan, prachtige hapjes, heerlijke wijnen erbij en dat gaan we nu doen', aldus Dries. Wanneer en waar het nieuwe concert gaat plaatsvinden is nog niet duidelijk. 

wijnproeverijen

Dries Roelvink is met zijn wijnproeverijen op social media de laatste tijd razendpopulair. In deze filmpjes proeft Dries, op een nogal theatrale manier een wijntje op het terras of in het restaurant. Dit was reden genoeg voor de zanger om de studio in te duiken en een nummer te maken gebaseerd op zijn inmiddels bekende uitroep 'fantastico', die hij in de filmpjes doet wanneer een wijntje goed in de smaak valt.

Fijnproever

In gesprek met het ANP vertelt de volkszanger dat hij eigenlijk al bijna dertig jaar op deze manier wijn proeft. 'Het was alleen nog nooit iemand opgevallen. Mensen met wie ik vaker eet, weten dat ik dat ongeveer zo doe', aldus Dries. Volgens de zanger was het zijn jongste zoon Donny, die hem zo zag proeven op Marbella en dit vervolgens op Instagram deelde. Daarna is het balletje gaan rollen. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.