• De Roelvinkjes

Dries Roelvink biecht op: 'Ik had ooit drie vriendinnen tegelijk'

Door Redactie
Dries Roelvink biecht op: 'Ik had ooit drie vriendinnen tegelijk'

Dries Roelvink geeft toe dat hij niet altijd respectloos is geweest tegenover vrouwen. Zo had hij meerdere relaties tegelijk, zonder dat de vrouwen dat doorhadden. 'Op een gegeven moment had ik drie vriendinnen tegelijk, die het niet van elkaar mochten weten.'

Respectloos

De volkszanger is opgegroeid op de Amsterdamse Wallen. Hierdoor heeft hij naar eigen zeggen een verkeerd beeld van vrouwen gekregen en zich 'een beetje respectloos' tegenover vrouwen gedragen. 'Ik zag hoe klanten afrekenden met die hoeren en als dat op je achtste, negende je eerste indruk is van vrouwen, dat je ze kunt betalen voor seks, dan denk ik niet dat dat goed is voor je latere denkbeelden over vrouwen. Daar word je toch een beetje respectloos van,' zegt hij tegen HP/De Tijd.

Liegen

Dries leidde ooit een leven vol leugens waarbij hij meerdere relaties onderhield. 'Op een gegeven moment had ik drie vriendinnen tegelijk, die het niet van elkaar mochten weten. En ik maar liegen. Maar al dat toneelspelen gaat je een keer opbreken, natuurlijk."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dries Roelvink biecht op: 'Ik had ooit drie vriendinnen tegelijk'

Beeld: Edwin Smulders