Dries gaat Dave 'zeker aan de tand voelen'

Door Redactie
Dries gaat Dave 'zeker aan de tand voelen'

Dries Roelvink is absoluut niet te spreken over het gedrag van zijn zoon Dave. De 24-jarige dj raakte in de nacht van zaterdag op zondag zijn rijbewijs kwijt nadat hij dronken achter het stuur zat en veel te hard reed op de snelweg.

Volgens Dries is het een 'vreselijk domme actie van Dave'. Dat laat de zanger weten aan Privé. Zijn zoon zat na zijn onbeschofte rijgedrag drie uur vast en gaf zelf ook toe dat het 'natuurlijk heel stom was om met drank op te rijden'.

Op dit moment heeft Dries nog niet met Dave gesproken, maar hij verzekert dat hij zijn zoon er op aan gaat spreken. 'Ik ga hem er zeker over aan de tand voelen', stelt Dries.

De achtervolging

Dave reed 180 kilometer per uur op de A10 waar de maximale snelheid 100 kilometer per uur is. Bovendien bumperkleefde hij en probeerde hij met lichtsignalen andere automobilisten opzij te gebaren. Een motoragent zette daarom de achtervolging in. Midden in de Coentunnel stopte Dave plotseling op de vluchtstrook en riep iets onverstaanbaars naar de motoragent.

Na even stilgestaan te hebben ging de auto weer rijden. Korte tijd later stopte Dave zijn wagen opnieuw op de vluchtstrook, aldus de politie. Dit keer stapte hij uit en reageerde hij agressief tegenover de motoragent. Tijdens een test bleek hij 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol op te hebben. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dries gaat Dave 'zeker aan de tand voelen'
Beeld: ANP | Bron: ANP