• Liefde

Dramatisch einde aan Married At First Sight 2021, deelneemster ernstig ziek

Door Redactie
Dramatisch einde aan Married At First Sight 2021, deelneemster ernstig ziek

Het veelbesproken seizoen van Married At First Sight kent een triest einde. Vier koppels hebben een scheiding aangevraagd en een deelneemster vertelt ernstig ziek te zijn. 

Niet verder lezen als je het seizoen nog niet helemaal gezien hebt, want het kan spoilers bevatten.

Scheiding

De koppels die het niet gehaald hebben (van een aantal was het natuurlijk al te verwachten): Lars en Lizzy, Rein en Danny, Bert en Suzan en Mick en Daisy hebben de ringen weer afgedaan. De vlam was al snel gedoofd, als die überhaupt aanwezig was. 

Lang en gelukkig

Dan even het positieve nieuws: er zijn ook getrouwde stellen die wél samen uit willen worden. Freddy en Sylvia (zie foto hierboven) en Aron en Monique zijn gek op elkaar.

Slecht nieuws 

Freddy en Sylvia hebben alleen slecht nieuws gekregen: Sylvia is ernstig ziek, ze heeft longkanker. Dat maakte Freddy bekend toen hij alleen naar de opnames van het programma kwam, zonder zijn vrouw. Freddy: "Ik was er echt helemaal kapot van. De tranen liepen gelijk helemaal over de wangen. Ik vond het heel erg toen ik dat hoorde."

Bron: RTL Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.